برای رسیدن به سازه صخرهای "النصله" در واحه تیماء عربستان باید از ریاض پایتخت آن کشور به مدت هشت ساعت رانندگی کرد. شکاف عجیب و غریب در این صخره که آن را به دو قسمت تقسیم کرده باعث مطرحشدن نظریههایی در مورد حضور موجودات بیگانه و فضایی در شبه جزیره عربستان شده است.
به گزارش آفتابنیوز؛ "چری لوئیس" زمینشناس و پژوهشگر افتخاری دانشگاه بریستول بریتانیا اما به "دیلی میل" میگوید این شکاف در صخره ممکن است ساخته دست بشر بوده باشد و همچنین ممکن است بر اثر هوازدگی، یخزدگی و فرسایش از طریق باد ایجاد شده باشد.
با این وجود، برخی معتقدند این شکاف بسیار دقیق و صافتر از آن است که دلایل طبیعی داشته باشد. برخی از کاربران در رسانههای اجتماعی معتقدند فناوری در عصر باستان همراه با پیشرفت بوده و این سنگ توسط بشر نصف شده است.
این صخره در عربستان به دلیل شکاف غیرمعمول در آن به یکی از جاذبههای گردشگری محبوب آن کشور تبدیل شده است. این صخره ارتفاعی ۹ متری و عرضی ۷.۶ متری دارد.
"چری لوئیس" معتقد است که سطح جلویی صاف تشکیل شده در صخره ممکن است بر اثر انجماد آب و همچنین به دلیل فرسایش بادی در محیطی بیابان پیرامونی سنگ رخ داده باشد.
این زمین شناس میگوید: این شکاف میتواند به دلیل فرایندی رخ داده باشد که در آن آب به شکاف کوچکی در سنگ وارد شده و به دنبال کاهش دما آب منجمد و منبسط شده و باعث ایجاد شکافی بزرگ و طولانی در صخره شده است.
لوئیس میگوید اثر فرسایش بادی یا سندبلاست میتواند سطح جلویی صاف صخره را ایجاد کرده باشد.